måndag 21 februari 2011

Välkommen du nya underbara vecka...

Denna vecka startade på ett riktigt bra vis. Jag har gjort min mindfulness-träning idag och jag har varit in till stan på ett yin-yoga-pass vilket känns toppen.

Men det som känns allra bäst med denna dag är att min fina barndomsvän har varit här och hälsat på mig. Det var så otroligt länge sedan vi träffades och det var så kul att hon kom hit. Vi fikade, pratade, gick på en härlig promenad, lagade mat tillsammans och passade på att fika lite till.

Det känns så bra att veta att man alltid har varandra. Det spelar ingen roll hur länge det dröjer mellan varven då man ses, för man fortsätter bara där man avslutade allt senast. 
Vi tog fram ett gamalt fotoalbum, oj vad vi fick skratta... 

...Det är så kul när man kan tänka tillbaka på allt, alla minnen man delar och alla dessa stunder man upplevt tillsammans.

Som ni troligtvis vet, så är jag inte särskilt teknisk när det gäller datorer, men jag försöker ju i alla fall så gott jag kan. De senaste veckorna har jag inte lyckas få in några nya bilder på bloggen, vilket jag tycker har varit jättetrist. Men nu är jag är så glad för hon hjälpte mig att fixa det.

Ni som följer min lilla blogg har kanske märkt att bilderna den senaste tiden har återkommit både två och tre gånger, (jag ber om ursäkt för detta) men som sagt nu är det äntligen ordnat!!
Idag fick det bara bli en orkidébild. Men snart ska ni få se något ni aldrig sett på den här bloggen förut. -Blir ni nyfikna??

Kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag verkligen nyyyyfikkken:)

    SvaraRadera
  2. Tack för igår fina du! Det var så kul att se dig. Tror minsann att vi ska göra det oftare ;) Kram

    SvaraRadera