lördag 5 februari 2011

Idag brinner det ett ljus...

Nu insåg jag att det är den 5 februari. Idag är det grått och mulet, men ute hörs en ljuv fågelsång. Luften jag fick andas in genom ytterdörren kändes så otroligt vårig idag. Jag ska försöka ta mig ut i skogen och lyssna på fåglarna och bara njuta ev denna härliga känsla.

Tänk att det är den 5 idag. Jag förstår inte att tiden går så otroligt fort. Speciellt när det är någons årsdag, då inser man verkligen hur tiden rusar iväg.

Idag skulle min älskade morfar ha fyllt 89år, om han hade fått leva. Det har snart gått 11år sen det ofattbara hände. Att det är så svårt att förstå döden, något som är så självklart man samtidigt så ofattbart.

Men jag är så tacksam över att jag fick ha världens underbaraste morfar under hela min uppväxt. Det finns så många fina stunder att minnas. Har precis tändt ett ljus för honom i min fina vita lyckta.
Ljuset brinner i denna fina lykta, men tomten
har fått flytta in i skåpet bland julsakerna för över en månad sen.


Det ljuset ska få brinna för honom hela dagen. För han som alltid har funnits där för mig, för han som varit med och format mig till vem jag är, för han som jag älskade gränslöst, lika mycket som mina egna föräldrar, för han som alltid fick mig att skratta och för den snällaste människan jag någonsin mött.

-Minnet av honom kommer jag alltid att bära med mig...

2 kommentarer:

 1. Ja morfar är älskad för den fina snälla goa,människa han var;) Och ni var hans största lycka:) Han var sååå stolt och glad för er:)

  SvaraRadera
 2. Taack för att du skriver det så fint!!

  Saknaden och tomheten efter är enorm, men alla fina minnen väger tyngre.
  Man kan inte annat än vara tacksam och lycklig över all den kärleken och glädjen han skänkte oss alla.

  Kram

  SvaraRadera