fredag 11 februari 2011

Ett inlägg innan frukosten...


Älsklingen fick ge sig av hemifrån vid tolvtiden i natt, för att börja med snöröjningen. Själv vaknade jag tidigt i morse, av att vinden ven runt knuten. Kurade in mig hårdare i duntäcket och försökte somna om och hoppades att det skulle ha lugnat sig till nästa gång jag vaknade.
-Men inte! Snön yr och det känns som att det blåser isbjörnar där ute. Min tanke var att åka på sjukgymnastik, men känner att det är onödigt att ge sig ut i trafiken en sån här dag.

Trots detta väder vet jag att denna dag kommer att sluta underbart. När älsklingen kommer hem från sitt snöröjningspass, beger vi oss norr ut för att äntligen få träffa mosters lilla trollunge.

Denna fredagskväll kommer alltså att bjuda mig på fredagsmys tillsammans med alla mina nära och kära. Mina underbara föräldrar, min fina systeryster, hennes J och deras lilla bebis och mina älsklingar A och Diezel så klart. Så hur snöigt och blåsigt den här dagen än börjar, så kommer den att sluta i den underbaraste fredagen på mycket mycket länge.

Nu ska jag äta lite frukost. Får försöka att vara inne och fixa lite i hopp om att vinden ska mojna. Innan jag ger mig ut på en promenad med Diezel.

Jag önskar er alla en mysig fredag och en underbar helg!
Många kramar Ida

2 kommentarer:

  1. Viii väääntar.... kör försiktigt.

    Och du jag är så glad för fina sköna lammskinnet, det är skönt att sitta på i bilen och det andra lägger jag i sängen när kroppen går i baklås. Och du det är en fantastisk liten goding som har kommit till familjen.
    Kram Kram :)

    SvaraRadera
  2. Myspysigt det lät... bebisar är såå goa!! Kram G

    SvaraRadera