lördag 23 april 2011

Idag så här på påskafton tänkte jag bara titta in och visa er lite glimtar från min påskbricka som står placerd på den gamla ekskänken i stora hallen.


Jag började med att sätta lite björkris i en gammal mjölkflaska och blåbärsris och vitsippor i varsin gammal glasburk med ett vitt snöre runt om. Sedan samlade jag ihop några av mina dekorerade påskägg tillsammans med lite äggskal och fjädrar och plaserade allt sammans i en salig blandning på min fina silverbricka. Den vackra bibeln fick oxå vara med på ett hörn, för jag tyckte att den passade in så bra.
Lagom till påskafton slog björkriset och vitsipporna ut såhär fint och jag fyllde upp en skål med lite gott som jag tänkte att man faktisgt får gå och småäta lite av dagen till ära. 

       Nu ska jag koka mig ett par ägg och lite te, samt göra i ordning nån riktigt god smörgås till frukost. Som jag tänkte passa på att avnjuta i det underbara solskenet på trappan, till vårfåglarnas ljuva stämmor.

Sen blir det nog en promenad med Diezel och så ska jag lyfta ut mina små söta påskkycklingar så även de får komma ut och njuta av denna härliga dag.  Jag önskar er alla en riktigt fin och GLAD PÅSK ! !
Kram kram

 ♥

2 kommentarer:

  1. Lisbeth..en hönsmamma :))lördag, 23 april, 2011

    En riktigt Glad Påsk till dig. Du är superduktig med inredning. Kanske ett blivande yrke. Kram...

    SvaraRadera
  2. Så...fint Så fint Du är så enormt duktig med allt du gör:) Det är inte alla förunt att ha det sinne som du har :)Kram.

    SvaraRadera