torsdag 6 januari 2011

Tillökning på gården...

När jag gick ut för att titta till mina hönor på förmiddagen så passade jag även på att sticka in huvudet till fåren också.
Tänk...idag fick jag den där underbara känslan som man går och längtar efter hela året. Det är en så härlig känsla att få höra ett litet ynkligt bäää och så får man se sådana här små ljuvliga bebisar ligga där i halmen. De är så otroligt söta så man bara måste gå in och klämma och känna lite. Jag bara måst klappa, lyfta lite på dem och gosa med dem.

Man vet att lammen kan komma från och med nu, men varje år så känner man sig lika oförberedd. Helt plötsligt efter många månaders väntan, så bara ligger de där en vacker dag när man minst anar. De första lammen för året är något speciellt. De ger mig hopp om våren. Man får en så härlig känsla i hela kroppen. Även fast det är en bra stund kvar av vintern så känns det verkligen att vi börjar går mot både varmare och ljusare tider. Underbart!!

Igår var vi på bal. Det var verkligen roligt och vi var där i glada vänners gemenskap. Alla var finklädda, det var jättebra underhållning, supergod mat och vi dansade hela natten lång...

...en riktigt lyckad kväll måste jag säga!!

Kramar till er alla.

2 kommentarer:

 1. Mysigt med lammisarna nu kommer dom en efter en:)

  Och du får massor med besökare som vill titta på dom små:) HA en bra kväll:)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Åh men tack snälla, snälla du! vad glad jag blev av din kommentar!

  Vilka små söta bäbisar! Jag smälter!

  SvaraRadera