torsdag 30 december 2010

Nya idéer i tvättstugan...
Fick för mig att jag ville fräscha till tvättstugan lite idag. Jag har kommit fram till att det går att förändra rätt mycket med små små knep. Bara att byta från mörka gardiner, till ljus spets gjorde att det blev en helt annan känsla här inne.

Sen ville jag få till någon snygg, men samtidigt praktisk lösning för tvätt och sköljmedel. Jag tycker att det är skönt att ha dessa grejer tillgängliga, helst framme. Men alla förpackningar är ju så himla fula så man vill ju bara gömma dem.

Idag fick jag för mig att jag skulle fixa lite finare förvaring för dessa nödvändigheter. Så jag letade fram ett par gamla mjölkflaskor som jag hällde upp tvätt-pulvret i. Sen för några veckor sen så köpte jag med ett par glasflaskor från IKEA, dessa får numera tjänstgöra som sköljmedelsflaskor.
Som pricken över i, så textade jag några små etiketter till varje flaska. Vit och kulörtvätt fick varsin för att jag ska veta viken som är vilken.

Sen ett litet tips: 
Döp sköljmedlen och sätt dit en etikett med ett ljuvligt namn du kommer på.
Det blå sköljmedlet döpte jag till "Havsbris" och det gröna tilldelade jag namnet "Sommarlängtan". Tyckte att det var lite mysigt;) 
-Blev själv Mycket nöjd med resultatet!
Tyckte även att katternas matskålar passade bra in bland dessa grejer.

Tills i morgon ska jag försöka att fundera ut något bra nyårslöfte. Har ni något/några?
Nu tänkte jag kasta in mig i duschen och sen krypa ner i sängen...

Natti natti!

2 kommentarer:

  1. Du är sååå duktig Ida... verkligen kul att titta in här hos dig!! Fint det blev med flaskorna.. ursnyggt!! Synd att vi inte bor grannar.. vi kunde pyssla massor tillsammans=) Gott Nytt År på er.. Anton hälsar!! Kram kram

    SvaraRadera
  2. Taaack!
    Vad glad jag blir när du skriver så fint till mig. Hoppas att ni får ett underbart 2011!! Hälsa tillbaka till min "lillebror"...
    Kramar

    SvaraRadera