onsdag 28 mars 2012

Senaste tillskotten i vardagsrummet...

Hej raringar!!
Idag tänkte jag bjuda er på lite bilder från vårt vardagsrum. 
Men allra först skulle jag vilja rikta ett STORT TACK till Ingela, Petra,Vänerbuss och alla fina inredningsfantaster som delade denna helt underbara resa med oss. 

Kl 06,00 i fredags morse åkte vi hemifrån för att hinna till bussen som gick från Örebro mot vårt kära grannland. Själva bussresan bjöd oss på massor av trevligheter, så som auktion, allsång och ett lotteri med helt fantastiska priser. Det roligaste av allt var att jag lyckades vinna en av högvinsterna. 
Å vad glad jag blev och tänk vilken tur jag hade :)


 Vinsten bestod av denna härliga inredningsbok från Tyskland, som innehåller massor av vackra bilder.

 

 Här är en skymt från vårt vardagsrum. Ville visa lite av de sakerna som fick flytta hem till mig efter vår lilla Danmarks-vistelse. 
Det svarta gamla notstället fann jag i den fina butiken Stil og Stemning och jag kände att det bara var tvunget att följa med mig hem ;) Jag införskaffade även lite nya kuddfodral och en liten liten fågelbur, som för tillfället får bo i fönstret. Den Tyska vackra inredningsboken placerade jag i notstället 
och jag tyckte att den gjorde sig så otroligt bra där. En glimt av min hylla som sattes upp i vardagsrummet straxt innan jul, jag är så nöjd med den. 
Här nedan är en närbild på den lilla fågelburen och mina nya "mjölsäck"-kuddfodral.
Detta var bara några få, av alla de vackra saker som fick flytta från vårt kära grannland hit till närke. Tänkte visa er ännu mer en annan dag, för nu börjar det bli dax för mig att krypa till kojs och sluta mina blå.

Hoppas vi ses snart igen ;) 
Natti natti mina kära vänner.....sussa sött.

Kramar Ida


6 kommentarer:

 1. Du hade verkligen tur som vann den fina boken. Så fint den passar på notstället. Kul att se vad du handlade.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken tur du hadde som vann en så fin bok, passar dej som handsken. Och fantasin är det inget fel på ser jag, är redan nyfiken på vad mer du handlade.

  Ha det bra

  //Rex

  SvaraRadera
 3. Hej Ida!
  Åh, vad fin boken ser ut! Vilket extra fint minne från vår härliga resa!
  Hyllan skall användas till annat nästa helg tror jag, så den får vänta lite
  med sin plats i butiken...

  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Nina

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Vilken tur du hade som vann denna bok, ser ut att vara så fina bilder i...och notstället det skulle man ju inte tacka nej till heller:)

  Ha det så gott!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 5. Så fina saker du fann i Danmark, du också! Och boken, vilken tur du hade som vann den... Vilken härlig resa, hoppas jag kan följa med även nästa år om det blir en repris... Vilken ljuvlig blogg du har också, tittade lite nu och ska titta lite mer senare. Ha en fin helg!
  Kram
  Pia

  SvaraRadera
 6. Tack för att du följde med!!! KRRRAMMM

  SvaraRadera