söndag 29 maj 2011

Ett litet snabbt inlägg...

 . . .ville jag göra idag innan vi far iväg på dop. 
Jag tänkte att jag ville visa att jag fortfarande lever, trots att schemat har varit fullspäckat. Lusten tiden och orken har inte riktigt varit med mig, samtidigt som jag varit med om många positiva och otroligt roliga händelser.
Mycket har hänt och när andan faller på så kommer det ett par inlägg igen, där kommer jag att visa er vad jag har pysslat om den senaste tiden.




-Men inte idag, detta inlägg vill jag tillägna min underbara mamma idag när det är mors dag.


Min underbara mor som alltid finns där för mig och alltid ställer upp för mig i alla lägen. Det är en sån trygghet och lycka att alltid ha någon i närheten, någon att hålla i handen, någon att bolla alla idéer med och någon att luta sig mot när det blåser motvind.
Likaså att dela lyckan och glädjen tillsammans med.

Vi skrattar åt samma saker hon och jag,
åt saker som många andra riktigt förstår och inget kan få oss att sluta, när vi väl har kommit in i en sån där riktig skratt-attack.

Min mamma är en underbar och mycket stark person. Någon jag alltid sett upp till, just för hennes uppriktighet, ärlighet och styrka över att alltid stå för vem hon är och vad hon tycker.
En förebild jag alltid kommer att bära med mig. Det är också hon som varit med och format mig till den personen jag själv är. 

Hon är inte bara min mamma utan också en av mina allra bästa vänner.

Jag hoppas du vet mamma hur mycket du betyder för mig. . .
. . .och hur mycket jag älskar dig!!

/ Din dotter

 ♥

1 kommentar:

  1. Jadå Ida! Jag både vet och känner,hur mycket du uppskattar/ älskar mig:)
    Det är inte svårt att känna sig omtyckt och älskad:) när man har er omkring sig,Säger det alldeles för sällan, men ni är det finaste som finns:) Kram Mammi:)

    SvaraRadera