tisdag 12 februari 2013

Andningspaus...


Hej på er!

Här hemma går tiden hur fort som helst, gör den det för er oxå??
Ifall ni tycker att jag varit osynlig här så beror det på att både lammningen och kalvningen har dragit igång, så det mesta av min tid har gått åt till det. 25st små söta lamm skuttar det runt i fårstallet och tre små godingar till kalvar har det kommit :)

Det är alltid en mycket intensiv period och man brukar tycka att det är otroligt skönt när det äntligen är över. Just för tillfället har vi i alla fall fått en liten andningspaus. Det har varit lugnt på djurfronten i snart en vecka vilket var riktigt välbehövligt. 

Äntligen fick vi en liten stund över till att i alla fall städa ur halva huset ordentligt. Det var så skönt och jag skall försöka mig på att göra ett ryck på övervåningen de närmsta dagarna oxå.

Jag längtar så otroligt mycket efter våren, men eftersom tiden går i sån rasande fart så är den nog snart här. Jag hör faktiskt att jag inte är ensam, fåglarna sjunger förfullt utanför fönstret idag.
Och här inne njuter jag av ljuvliga körsbärsblommor, tulpaner och vårlökar.

Måste ju bara berätta: I helgen var jag iväg på min allra första tävling med hundarna och det gick verkligen jättebra :)!!! Jag är så mallig och stolt!! 
Bamze och jag kom på delad 2:a plats och med Diezel kom jag på delad 10:de plats.
Om någon av er skulle vara intresserade av allt som har med dessa svansviftande glädjespridare att göra så är ni välkomna att kika in på deras nya blogg:Nej det här duger inte, nu är det dags att gå morgonpromenaden innan jobbet, så att man kan unna sig en semla idag när det är fettisdagen ;)

Önskar er en härlig dag.
Kramar IdaInga kommentarer:

Skicka en kommentar